22.10.2013.

OBAVEŠTENJE-24. OKTOBAR 2013. DAN OTVORENIH VRATA

REPUBLIKASRBIJA
UPRAVNI SUD
SU 1-3 1/13
Dana: 22.10.2013. godine
B e o g r a d


OBAVEŠTENJE


Povodom Evropskog dana civilne pravde Upravni sud organizovaće u četvrtak, 24.10.2013. godine, manifestaciju "Dan otvorenih vrata".

Opšta javnost, stručna javnost, kao i mediji, toga dana moći će da se u periodu od 9.00 do 14.30 časova, upoznaju sa organizacijom rada Upravnog suda na info-pultu Upravnog suda, u ulici Nemanjina br. 9, Beograd, kroz postavljanje pitanja i dobijanje odgovora od upravitelja pisarnice Upravnog suda i lica zaduženih za komunikaciju sa javnošću tog dana.

U periodu od 7.30 do 15.30 časova, svi zainteresovani moći će na info - pultu Upravnog suda da preuzmu besplatno brošuru "Saznajte više o postupku pred Upravnim sudom", publikaciju "Zaštita prava građana pred Upravnim sudom-vodič za građane" i Informator o radu Upravnog suda.

U periodu od 12.00. do 14.00 časova, svi zainteresovani moći će da razgledaju sudnicu br. 1 Upravnog suda, u kojoj će dobiti informacije o nadležnosti Upravnog suda i postupku pred Upravnim sudom. Takođe će im biti predstavljena i buduća internet prezentacija Upravnog suda, koja će između ostalog sadržati elektronsku oglasnu tablu, pregled zakazanih ročišta, bazu anonimiziranih sudskih odluka, sentenci, stavova.

Prisutna javnost biće anonimno anketirana na okolnost transparentnosti rada Upravnog suda, kao i na koji način sud može da poboljša i unapredi transparentnost svog rada i komunikacije sa javnošću.


VRŠILAC FUNKCIJE PREDSEDNIKA
UPRAVNOG SUDA

Sudija Slađana Bojović